Zakelijke vlekken service

Vlekken service wat is dat. Ik ga het uitleggen. Ondanks dat je regelmatig het tapijt reinigt. Periodiek het tapijt laat reinigen, kan er tussendoor toch een ongelukje ontstaan. Vooral voor openbare ruimtes is dat geen pluspunt voor een eerste goeie indruk. Om het tapijt in zijn geheel te reinigen is een kostenpost wat niet altijd uitkomt.  Om die reden hebben wij van Tapijtreiniging Nederland een vlekkenservice opgestart.

Vlekken service inschakelen

U kunt onze vlekken service inschakelen voor alleen het verwijderen van 1 vlek. Dit kan een koffievlek zijn maar denk ook aan andere vlekken die kunnen voorkomen. Zelf de vlek proberen schoon te maken resulteert vaak in het verergeren van de vlek. Wist u dat 90% van de vlekken voornamelijk bestaan uit verkeerd schoon gemaakte vlekken. Onjuiste reinigingsmiddelen gecombineerd met onjuiste reinigingspogingen veroorzaken voornamelijk kleurschades die lastig of niet zijn te verwijderen.

Waarom gelijk bellen

Heeft u een vlek in het tapijt schakel ons gelijk in. Wij zijn specialisten op het gebied van vlek verwijdering. Met behulp van de juiste apparatuur en reinigingsmiddelen verwijderen wij de vlek voor u. Het voordeel is dat het tapijt er goed verzorgd blijft uitzien. Mensen voelen zich prettiger in een schone omgeving en hebben minder de neiging om onvoorzichtig met uw inventaris om te gaan. Daarnaast helpt het bezoekers en klanten van het bedrijf een positieve indruk te krijgen.

Kosten van onze service

vlekken serviceDe kosten van onze service vallen reuze mee en vallen in het niet bij het vervangen van een tapijt vol met vlekken. In veel gevallen is het kantoortapijt gelijmd waardoor een vervanging ook niet zo eenvoudig is. Het kantoor is een bepaalde periode niet productief, er moet een interne verhuizing plaatsvinden van het meubilair. Tapijt moet verwijderd worden, lijmresten moeten verwijderd worden en dan pas kan het nieuwe tapijt gelegd worden. Voor elk bedrijf zijn deze kosten weer verschillend afhankelijk van de oppervlakte.

Schakel Tapijtreiniging-Nederland in

Onze vlekken service kunt u inzetten voor de meest uiteenlopende vlekken. het is zo dat hoe sneller het wordt opgelost de meeste kans bestaat dat een vlek nog verwijderd kan worden. Belangrijk is dan ook om niet te lang te wachten met contact op te nemen. Kosten vallen erg mee en de kans dat een vlek nog verwijderd kan worden is groter naarmate u ons sneller inzet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *