Licht vervuild

Tapijt reiniging voor grotere oppervlaktes

Tapijt reiniging met een Bonnetreiniging wordt exclusief toegepast op grotere tapijtoppervlakte. Hiervoor gebruiken we een éénschijfsmachine met een katoenen pad. We bepalen eerst welke reinigingsvloeistof het beste geschikt is voor het materiaal. Deze reinigingsvloeistof wordt gelijkmatig over het te reinigen oppervlak verdeeld. Hierna wordt het oppervlak nauwkeurig met onze éénschijfsmachine gereinigd.

Oppervlaktereiniging

De bonnetreiniging moet zien als een ‘opknapbeurt’. De reiniging vindt vooral aan de oppervlakte van de vloerbedekking plaats en is goed geschikt voor grotere ruimtes. De katoenen pad neemt al draaiend, de op het tapijt liggende reinigingsvloeistof met het vuil op, en zorgt hierdoor voor een schone vloerbedekking. Voor het diep reinigen en het verwijder en van zand en ingelopen vuil is de bonnetreiniging minder geschikt. Maar voor kort en dichtgeweven vloerbedekking is dit een veelgebruikte reinigingsmethode die een goed en fris resultaat oplevert. Veelal toegepast in kantoren en bedrijven.

Licht vervuild tapijt

Licht vervuilde vloerbedekking reinigen wij met onze exclusieve droogreiniging. Onze specialist borstelt een speciaal poeder in uw tapijt of karpet, dat diep in de vezels dringt. Dit poeder bindt zich aan het vuil. Vervolgens zuigen we dit poeder met vuil uit de vezels met een zeer krachtige stofzuiger. Bij deze reinigingsmethode wordt nauwelijks water gebruikt. De kleur blijft onaan-getast. Betreft het bijvoorbeeld een vloerkleed kan het tijdens een reiniging gewoon op bv. een houten vloer blijven liggen.

Heldere werkwijze

Voordat we aan de reiniging van uw vloerbedekking beginnen, bekijken we het eerst samen met u. We willen weten wat uw wensen zijn en in welke mate het tapijt vervuild is. Dan bepalen we welke reiniging het meest optimale resultaat geeft en bespreken dat met u. We adviseren u altijd vooraf, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bonnetreiniging, dieptereiniging of welke andere methode van reiniging ook zijn voor ons dagelijkse kost.

Twijfels of vragen? Mail ons!

Wanneer u twijfelt of een van deze reinigingmethodes geschikt is voor uw vloerbedekking, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag. De deskundige medewerkers van Tapijtreiniging Nederland hebben altijd een oplossing voor uw reinigingsprobleem.

Als u vandaag nog een vrijblijvende offerteaanvraag indient, krijgt u binnen 24 uur antwoord van ons.

tapijt reiniging

Wat is koolzuurreiniging?

Met gecarboniseerd water nevelen wij het
tapijt in. Ontelbare koolzuurbelletjes maken
het vuil los van uw tapijt waarna het met
onze dieptereinigingsmachine kan worden
opgezogen. Voordelen zijn:

 • Zeer snelle droogtijd
 • Binnen twee uur weer beloopbaar
 • Geen zeepresten die voor een snelle hervervuiling kunnen zorgen
 • Geen belasting voor het milieu

  neem vandaag nog contact op met

  tapijtreiniging-Nederland.nl

  Waarom zou u met Tapijtreiniging Nederland in zee gaan?

  vSnel, vakkundig en voordelig!

  vUitstekende service!

  vTapijtreiniging-Nederland is werkzaam door heel Nederland en België

  vBinnen 24 uur een prijsopgave

  vMeer dan 13.336 tevreden klanten

  vOok op zaterdag!

  vWij passen altijd de juiste reinigingsmethode toe

  vAltijd Laagste Prijs Garantie

  Uw naam*

  Graag uw volledige naam

  Uw email*

  Zodat wij u kunnen bereiken

  Uw telefoonnummer*

  Voor eventuele vragen

  Uw vraag/bericht

  Waarmee kunnen we u helpen?

  Vul de catcha in

  Zo laat u zien dat u geen robot bent

  captcha