Reinigen van deurmatten

Reinigen van deurmatten, entreematten, ganglopers en vloermatten is niet iets waar je gauw aan denkt. Vreemd eigenlijk want als bedrijf betaal je een hoop geld voor een goede deurmat die je dure vloerbedekking moet beschermen. En geloof me stofzuigen alleen is niet genoeg.

Waarom zou je een deurmat laten reinigen

Waarom zou je een deurmat laten reinigen, heel simpel alleen stofzuigen is niet voldoende. Wil je optimaal gebruik kunnen maken van de bescherming die een deurmat biedt. Is stofzuigen alleen niet voldoende omdat een goede deurmat maximaal vuil tegen houd. Wat anders de vloerbedekking in de rest van het pand kan vervuilen en zelfs kan beschadigen. Stofzuigen is normaal dagelijks onderhoud voor een deurmat. Maar met een gewone stofzuiger kun je niet de maximale vervuiling weghalen waardoor een deurmat ook langzaamaan zijn werking verliest.

Intensieve reiniging is geld besparen

Wij van tapijtreiniging Nederland weten als geen ander hoe belangrijk het is om een vloermat regelmatig te laten reinigen met onze professionele reinigingsmachines. Ik durf rustig te stellen dat je uiteindelijk goedkoper uit bent. Het vuil komt hoofdzakelijk door de deur naar binnen toe. Wanneer je ervoor zorgt dat er zo minimaal mogelijk vuil door de voordeur naar binnen kan. Bespaar je uiteindelijk op het onderhoud van de vloerbedekking in de rest van het bedrijf. Daarnaast is een paar vierkante meter deurmat reinigen goedkoper als de vloerbedekking in het hele bedrijf.

Mattenservice

reinigenBent u van plan om regelmatig  de deurmatten te laten onderhouden maar heeft u echt geen zin in om daar een kapitaal aan uit te geven. Zit u bij ons altijd goed. Wij komen met een speciale reinigingsmachine op locatie en reinigen de matten ter plekke. Zonder dat  u bezoekers of klanten er last van hebben. Kosten zijn afhankelijk van het aantal en grote daarnaast speelt de frequentie van het reinigen ook een rol. Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u contact met ons opnemen.

 

6 gedachten over “Reinigen van deurmatten

 1. Louise

  Geachte mevrouw, meneer,
  Reinigt u ook kokosmatten en zoja wat kost dit. Er zit een verfplek van 1m2 op onze voordeurmat.
  Graag hoor ik van u.
  mvrgr Louise Savelkoul

 2. Brechtje

  Beste, ik heb een schoolloopbaan in mijn hal, 1,5 x1 ongeveer en 2 stukjes van 1 bij 50 ongeveer
  Wat zou dat kosten om te reinigen en kan ik het brengen in Haarlem? Ik heb 2 katten dus er zitten veel kattenharen op.
  Mvg

 3. Schriel

  Goedemorgen
  Ik woon in een appartement en ik heb 2 hondjes die over de mat lopen bij binnen komst. Maar nu kreeg ik gistrr mijn huisbaas op de stoep omdat er witte honden haren op de mat zitten en zij dit nier kunnen schoonmaken en dus moet er een nieuwe mat in
  Zou het een optie zijn om hem schoon te laten maken door jullie en kan dat ook hier want tja bewoners van 80 kunnen niet zonder die Mat.

  Ik hoor graag
  Joke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *