Koolzuurreiniging

KoolzuurbelletjesDe meeste mensen kennen koolzuur als koolzuurgas dat in frisdranken en bier zit. Dit koolzuurgas zorgt er voor dat er prik aan de dranken word gegeven. Maar dit gas kunnen we op nog veel meer manieren gebruiken! Bijvoorbeeld bij de reinigingsmethode koolzuurreiniging. Koolzuurreiniging is een Amerikaanse uitvinding die gedaan is door Chemdry.

Hoe werkt koolzuurreiniging

Bij koolzuurreiniging zijn het de miljoenen koolzuur belletjes die eigenlijk het werk doen. Deze belletjes spatten uit elkaar en zorgen er voor dat het vuil los word gemaakt van de vezels. Als het vuil dan los is dan kan het met een waterzuiger allemaal worden opgezogen.

Voordat we starten bepalen we eerst welk reinigingsmiddel we het beste kunnen gebruiken om uw tapijt te reinigen. Het hangt er hierbij vanaf wat voor vervuiling het is en hoe hardnekkig de vervuiling is. Daarna vullen we het drukvat met het reinigingsmiddel in combinatie met het koolzuur.

Aansluitend zorgen we ervoor dat het mengsel egaal wordt verdeeld over het tapijt. Er zijn dan miljoenen koolzuurbelletjes die diep in het tapijt doordringen en vervolgens uit elkaar spatten. Hierdoor komt al het vuil los en drijft het naar de oppervlakte. Op het moment dat het naar de oppervlakte drijft gebruiken we een waterstofzuiger om alles direct op te zuigen.

Wat zijn de voordelen van koolzuurreiniging?

Schone huiskamer door koolzuurreinigingEr zijn verschillende voordelen aan deze manier van reinigen. Een van de belangrijkste voordelen is dat deze methode erg milieu vriendelijk is.

Verder is deze methode ook geschikt om diep in het tapijt te reinigen. Niet alleen het oppervlak wordt schoon maar ook alles diep tussen de vezels wordt schoon. Doordat het gas een opwaartse werking heeft wordt het vuil als het ware naar boven geduwd.

Omdat er gebruik wordt gemaakt vloeistof/gasmengsel droogt het tapijt zeer snel! Binnen 2 uur kunt u het tapijt alweer in gebruik nemen. Ook blijven er geen zeepresten achter doordat alles meteen wordt opgezogen.

Wat zijn de mogelijkheden met koolzuurreiniging?

Koolzuurreiniging kunt u toepassen op uw tapijt maar het is ook mogelijk om uw meubels er mee te reinigen. Wilt u weten of deze methode misschien iets voor u is? Neem dan even contact met ons op.

  neem vandaag nog contact op met

  tapijtreiniging-Nederland.nl

  Waarom zou u met Tapijtreiniging Nederland in zee gaan?

  vSnel, vakkundig en voordelig!

  vUitstekende service!

  vTapijtreiniging-Nederland is werkzaam door heel Nederland en België

  vBinnen 24 uur een prijsopgave

  vMeer dan 13.336 tevreden klanten

  vOok op zaterdag!

  vWij passen altijd de juiste reinigingsmethode toe

  vAltijd Laagste Prijs Garantie

  Uw naam*

  Graag uw volledige naam

  Uw email*

  Zodat wij u kunnen bereiken

  Uw telefoonnummer*

  Voor eventuele vragen

  Uw vraag/bericht

  Waarmee kunnen we u helpen?

  Vul de catcha in

  Zo laat u zien dat u geen robot bent

  captcha