Droogreiniging

Droogreiniging voor licht vervuilde tapijtenHeeft u een licht vervuild tapijt? Dan is de droogreiniging methode misschien wel iets voor u. Het is een reinigingsmethode waarbij amper water aan te pas komt. Het grote voordeel van deze reinigingsmethode is dat u niet hoeft te wachten tot het tapijt droog is.

Hoe werkt droogreiniging?

Bij droogreiniging wordt er gebruikt gemaakt van een speciaal soort poeder. Dit poeder bestaat uit polyurethaan of biologisch afbreekbaar cellulose dat geïmpregneerd is met reinigingsmiddel. Het is een poeder dat water aantrekt en dat betekent dat als het heel lichtjes nat gemaakt wordt het meteen gaat klonteren.

We borstelen het poeder eerst goed in uw tapijt zodat het diep door dringt in de vezels. Het poeder het hecht zich zelf aan het vuil en met een heel klein beetje water gaat het klonteren. We zuigen dan met een speciale stofzuiger meteen het poeder met het aangehechte vuil uit uw tapijt. Doordat amper water aan te pas komt blijft de kleur onaangetast en kan het tapijt gewoon op uw houten vloer blijven liggen.

Is droogreiniging ook geschikt voor zwaar vervuilde tapijten?

Voor tapijten die zwaar vervuild zijn raden we deze methode niet aan. Dit is echt een methode die u beter alleen kunt gebruiken voor tapijten die slechts licht vervuild zijn. Voor tapijten die zwaarder vervuild zijn kunt u beter aan een dieptereiniging denken.

Twijfels? Vragen? Opmerkingen?

Bent u benieuwd of uw tapijt geschikt is voor deze droogreiniging methode? Schroom dan niet maar neem gewoon even contact met ons op. Wij hebben een team met specialisten voor u klaar staan die u snel weer verder kunnen helpen.

Droogreiniging is niet alleen geschikt voor tapijten en vloerbedekking maar ook voor bepaalde meubels. Sommige meubels zijn gemaakt van delicate stoffen waar beter niet teveel water gebruikt kan worden. Voor deze meubels kan droogreiniging ook een uitkomst zijn.

  neem vandaag nog contact op met

  tapijtreiniging-Nederland.nl

  Waarom zou u met Tapijtreiniging Nederland in zee gaan?

  vSnel, vakkundig en voordelig!

  vUitstekende service!

  vTapijtreiniging-Nederland is werkzaam door heel Nederland en België

  vBinnen 24 uur een prijsopgave

  vMeer dan 13.336 tevreden klanten

  vOok op zaterdag!

  vWij passen altijd de juiste reinigingsmethode toe

  vAltijd Laagste Prijs Garantie

  Uw naam*

  Graag uw volledige naam

  Uw email*

  Zodat wij u kunnen bereiken

  Uw telefoonnummer*

  Voor eventuele vragen

  Uw vraag/bericht

  Waarmee kunnen we u helpen?

  Vul de catcha in

  Zo laat u zien dat u geen robot bent

  captcha